Van tank naar Mini

Van tank naar Mini

De laatste jaren schreef ik pitches, communicatieplannen, nieuwsbrieven, haalde draagvlak (70%) binnen, voerde evaluatiegesprekken en stond met mijn poezelige voetjes in de klei tijdens de uitvoer van renovatieprojecten. Om dit onder de vlag van Socialoque te doen, leek mij niet logisch. Dus richtte ik ruim een jaar geleden BWC Bewonerscommunicatie op.

Het werk bracht me vervolgens vooral buiten Utrecht en mijn trouwe tank dus ook. Regelmatig slingerde ik de kinderfietsjes in zijn riante laadruim, later de grote fietsen van mijn lieve pubers, diverse hockeytassen, Ikea-kasten en de inboedel van mijn ouwe vader. Maar nu wordt het tijd voor zijn afscheidsborrel en iets meer luxe.

De komende maanden, rond ik mijn werk op enkele renovatieprojecten voor Constructiever af in Zaandam en help een nieuwe op te starten door mee te denken over het sociaal plan. Verder ben ik het aanspreekpunt voor bewoners op een project van Heko, zorgt voor vastgoed in Scheveningen en voor Woningcorporatie Wonen Zuid in Roermond. De tank gaat iemand anders blij maken en van een rustige oude dag genieten. En deze toffe nieuwe Mini gaat mij uitgerust naar mijn nieuwe bestemmingen brengen.

Wie rijdt een keertje met me mee?